Red kvindens hjerte

Vidste du, at man først for nyligt har opdaget, at der er væsentlig forskel på kvinders og mænds hjerter? Sikkert ikke, for selv ikke lægevidenskaben har erkendt dette, indtil for kort tid siden. Det viser sig, at den hjertemedicin, som man i årtier har benyttet til hjerte patienter, ofte har forværret situationen for kvinderne, på grund af dette faktum. Skræmmende som ind i helvede!

Når man har forsket i medicinen, og udviklingen af samme, har man udelukkende benyttet mande kroppen som kilde. Det viser sig nu, at være en kæmpe brøler. Fordi såvel symptomer på et hjerte tilfælde, som behandlingen af samme, har vist sig, at være vidt forskellig for henholdsvis kvinder og mænd. Desværre er der forsket alt for lidt i kvindernes hjerter, og derfor ved vi uhyggeligt lidt.

Det giver sit tydelige udslag i dødsraten i blandt kvinder med hjerte tilfælde/sygdomme, i forhold til mænd. Det tal, er der nu fokus på. Det betyder, at vi alle kan være med til at bidrage til, at vende statistikken. Det er da sund fornuft, som er til af forstå.

elsk-hjertet-red5Q

Hjerteforeningen kører i disse dage en fundraising kampagne, hvor alle der har lyst, kan bidrage (med lige præcis det beløb, som man kan/vil). Følg dette link, og giv et bidrag med det samme: https://www.betternow.org/dk/elskhjertet2015

Hvis du vil vide mere om fakta, kan jeg anbefale at google på:

Doktor Marianne J. Legato (en af verdens førende forskere inden for kønsspecifik medicin)

Eller at tage et kig på hjerteforeningens webside: http://www.elskhjertet.dk/

Du kan bidrage til at redde liv (og til at lægevidenskaben bliver klogere på kvindens hjerte) – og det behøver ikke at koste dig en bondegård. Du bestemmer selv. Er der i virkeligheden så meget at tænke over?

Pssst! Du får lige linket til kampagnen igen: https://www.betternow.org/dk/elskhjertet2015

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s