Husk at leve (mens du tør det)!

Dagens citat:

Fordi der findes nogle få ekstremister, er det dødsensfarligt at slå alle muslimer i hartkorn. Det, jeg savner hos danskerne, er, at vi i langt højere grad står fast på egne værdier, sådan så ekstremisterne kan se det.

Birthe Rønn Hornbech (V), tidligere integrations- og kirkeminister

ARKIVFOTO 2011 af Birthe Rønn Hornbech- - Se RB 26/5 2014 18.43. Venstres Birthe Rønn Hornbech vil ikke have en formand, der er afhængig af andres penge, siger hun til pol.dk. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2014)

Jeg har valgt at citere ovenstående som dagens citat, fordi jeg mener at afsenderen har fat i noget meget vigtigt med sit budskab. Vi skal ikke kaste med sten, og dømme alle over en kam – men derimod pleje og fastholde hvilke demokratiske værdier som vi gerne vil holde fast i. Terror vil aldrig være nogen legitim handling. Uanset hvem der står bag. Den er fej og snæversynet – og det kan være fristende at ryge i samme boldgade, når man vil sætte de andre i bås. Men i så fald, har vi allerede tabt, fordi vi har mistet perspektiverne.

Vi behøver ikke at leve i frygt for, hvornår eller hvor den næste terror aktion vil finde sted. Vi skal derimod leve, og værne om alt hvad vi holder af her i livet. 

Reklamer

2 comments

 1. Helt på linie med dig og det valgte citat – jeg havde meget stor respekt for BRH lige indtil hun blev minister – jeg er fuldt klar over at hun blev fanget i en ‘fælde’ af DF som på daværende tidspunkt havde så stor indflydelse på den daværende regerings politik – men alligevel slap hun meget lidt godt fra det – hun har ikke siden genopnået samme styrke igem… :-/

  Liked by 1 person

  1. Tak for din kommentar og din stjerne 🙂

   BRH kan være meget kontant i sine udmeldinger, så det kan vippe begge veje 🙂 Men i dette tilfælde rammer hun. Jeg mener også, at det ikke har gavnet hende at blive minister, og i den sammenhæng har hun heller ikke min respekt.

   Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s